O nama

Tehnika Oliveti je ovlašćeni centralni servis i distributer Geneko fiskalnih uređaja i GPRS terminala kao i uređaja za satelitsko praćenje vozila. Preduzeće se bavi i servisiranjem specijalnih šalterskih štampača Olivetti, računara i periferne opreme po najpovoljnijim cenama.

Preduzeće je osnovano 1994. godine i ima dugu tradiciju održavanja i servisiranja štampača, birotehničke opreme i fiskalnih uređaja. Zahvaljujući stručnim kadrovima, dobroj snabdevenosti originalnim rezervnim delovima i posvećenosti potrebama korisnika Tehnika Oliveti je stekla renome pouzdanog servisa i poslovnog partnera mnogim velikim poslovnim sistemima.

Raspolažemo kompletnim asortimanom Geneko fiskalnih kasa i štampača za sve tipove maloprodajnih objekata, Geneko uređajima za satelitsko praćenje vozila kao i izabranim asortimanom specijalnih šalterskih štampača i multiservisnih terminala Olivetti. Za krajnje korisnike obezbedili smo obuku, tehničku podršku, održavanje i servisiranje u najkraćem roku, neophodne za efikasan i pouzdan rad fiskalnih uređaja. Organizujemo fiskalizaciju uređaja u roku od dva radna dana, a za naše partnere – ovlašćene servise širom zemlje vršimo zamenu rezervnih delova u najkraćem mogućem roku. Takođe nudimo uslugu satelitskog praćenja vozila.

Za sva pitanja možete nam se obratiti direktno preko telefona ili putem e-maila.