Štampači i terminali Olivetti

Prodajemo i servisiramo izabrani asortiman specijalnih šalterskih štampača i multiservisnih terminala Olivetti.

Specijalni namenski štampači Olivetti

Specijalni namenski štampači Olivetti su robustni šalterski matrični štampači namenjeni bankama, poštama i ostalim mestima na kojima se štampa dokumentacija nestandarizovanih formata.

Uz već dobro poznati model štampača PR2 Plus, Olivetti-jevi novi modeli specijalizovanih multifunkcionalnih namenskih štampača MB-2 i MB-2 ADF donose funkcionalnosti poput automatskog umetanja dokumenata, manipulacije ličnim kartama i štednim knjižicama kao i optičko prepoznavanje skeniranog teksta. Kompaktan dizajn novih modela štedi kancelarijski prostor i omogućava lak pristup osnovnim funkcijama štampača.

Velika brzina štampe i propusna moć, izdržljivost i robustnost glavne su karakteristike namenskih štampača Olivetti. Usklađeni su sa internacionalim standardima. Konekcija se ostvaruje preko USB 2.0, RS 232 ili IEEE 1284 paralelnog interfejsa.

Modeli:

Olivetti PR2 PlusPR2 Plus je specijalizovani štampač za multifunkcionalne “front-office” primene sa mogućnošću štampe na jednom papiru, na dokumentima sa kopiranjem i na štednim knjižicama. Svi modeli imaju inovativni procesor i novu štamparsku glavu za veću produktivnost kod štampe teksta i grafika. Brzina štampe je 291 stranica po satu, što je najbolji rezultat u klasi. Dimenzije štampača su minimalističke – što ga čini kompaktim uređajem pogodnim za najrazličitije primene.
Više o Olivetti PR2 Plus štampaču na Geneko websajtu
Olivetti MB2Olivetti MB-2 je multifunkcionalni štampač za poslovnice komercijalnih banaka. Sa svojim kompaktnim dimenzijama i velikim opsegom funkcija, MB-2 pojednostavljuje poslovanje u front-office okruženju i podržava nove primene. MB-2 je idealan alat za Document Platform rešenja jer omogućava prikupljanje teksta i slike direktno od šalterskog službenika. Funkcionalnosti poput optičkog prepoznavanja teksta (OCR) i prepoznavanja koda sa magnetne linije su samo dve od mnogobrojnih opcija koje su na raspolaganju.
Više o Olivetti MB2 štampaču na Geneko websajtu
Olivetti MB2 ADFOlivetti MB-2 ADF je poslednji model iz Olivetti-jeve PR2 grupe proizvoda (najpopularnije grupe printera za šalterske bankarske servise na svetu) koji uključuje kombinaciju štampača, skenera i čitača čekova u jednom kompaktnom uređaju. Pomoću ADF (Automatic Document Feeder) sistema je moguće manipulisati ličnim kartama, dokumentima sa većim brojem papira, štednim knjižicama (passbook) i pasošima, kao i procesirati čekove i omogućiti plaćanja računa.
Više o Olivetti MB2 ADF štampaču na Geneko websajtu

Olivetti PR2 PlusOlivetti MB2Olivetti MB2 ADF

Multiservisni terminali Olivetti

Multiservisni terminali predstavljaju celovita rešenja za prodajna mesta koja nude inovativna web rešenja i savremene funkcionalnosti poput ekrana osetljivih na dodir, ugrađene web-kamere i mikrofona, HDMI izlaza za dodatni displej i mnogo toga drugog.

Bilo da želite vršiti plaćanja komunalnih usluga, dopunjavati prepaid kartice, primati uplate za klađenja – Olivetti-jevi multifunkcionalni terminali su idealno rešenje za vas.

Veliki broj integrisanih konektora omogućavaju raznovrsno korišćenje terminala na prodajnim mestima ili za uslužne servise. Pojedini modeli uređaja mogu se priključiti na eksterni displej pomoću HDMI priključka i na njega poslati signal u visokoj rezoluciji što je posebno pogoodno za oglašavanje na displejima.

Modeli:

Olivetti M206Olivetti M206 je multiservisni terminal dizajniran da obezbedi tradicionalne i inovativne web usluge na prodajnim mestima. Prodaja lutrije i isplata dobitnih listića, plaćanje komunalnih usluga, dopuna pripejd kartica i potpisivanje ugovora su samo neke od usluga za koje se M206 terminal može koristiti. M206 terminal podržava dodatni displej preko HDMI priključka, on se može koristiti i za isporuku video sadržaja. Kako se radi o kompaktnom uređaju (A4 dimenzija), M206 je idealno rešenje za bilo koju maloprodaju, banku ili javni servis.
Više o Olivetti M206 štampaču na Geneko websajtu
Olivetti MB2Olivetti M210 je inovativni multiservisni terminal _dizajniran da obezbedi web usluge za javnost i za tradicionalnu upotrebu na prodajnim mestima. Plaćanje računa za komunalne usluge, dopuna pripejd kartica, prijem opklada za online gejming ili potpisivanje ugovora su samo neke od usluga za koje se Olivetti M210 može koristiti. Veliki broj integrisanih perfireija i konektori za eksterne periferije omogućavaju uređaju da bude specijalizovan za višestruke primene u uslužnim mrežama i na prodajnim mestima. Kako M210 podržava dodatni dispej preko HDMI priključka, on se može koristiti i za isporuku audio i video sadržaja u visokoj rezoluciji poput oglašavanja i vesti.
Više o Olivetti M210 štampaču na Geneko websajtu

Olivetti M206Olivetti M210